Orange Romania anunta ca din 15 iulie va unifica in totalitate grilele celor 2 companii Orange Romania si Orange Romania Communications. Cu aceasta ocazie vor fi cateva modificari importante. Aceste modificari au fost trecute in avizele CNA din 2 iulie.

Serviciul IPTV va ramane in continuare, cu toate ca intr-o sedinta trecuta (pana sa ia CNA-ul concediu) reprezentanta Orange Romania a spus ca va veni cu avize pentru inchiderea serviciilor Orange Romania Communications. In avizul Orange Romania din sedinta CNA din 2 iulie s-a specificat inchiderea DTH-ului Orange Romania Communications si a canalelor Orange Sport.

Din 15 iulie, Orange Romania va face cateva modificari de grila. Ambele grile vor fi reasezate tematic iar cateva canale vor fi repozitionate. Vor iesi posturile DaVinci Channel HD, Zoom TV HD si Melos TV. In grilele Orange Romania si Orange Romania Communications vor intra Realitatea Plus HD (la Orange Romania), Medika TV, Bloomberg, CGTN TV, Travel XP HD, Fashion TV HD. Bloomberg, CGTN, Fashion TV HD si Travel XP HD vor intra in grila Orange Romania, la Orange Romania Communications sunt deja.

Din oferta comerciala scrisa pe site din 15 iulie vor disparea extraoptiunile Sport, 4K, adult si Maxpach. Extraoptiunea care va ramane este HBO si va include se pare si canalele Cinemax 1 si Cinemax 2. Toate aceste schimbari vor avea loc in toate cele 3 retele: IPTV, DTH si DVB-C.

Dintre canalele care vor iesi din grilele Orange Romania cea mai mare pierdere ar fi Zoom TV HD pentru ca este un canal cu licenta de canal documentar ce difuzeaza documentare de calatorii. A doua pierdere ar fi DaVinci HD, care este un canal educativ dedicat copiilor dar si parintilor difuzand emisiuni educative si interesante. Din pacate Davinci TV va ramane disponibil doar in grila Digi cablu, in martie anul acesta a iesit si din grila Vodafone.

Grila Orange va fi reasezata tematic dupa cum urmeaza: canale generaliste, canale pentru femei, internationale, stiri, sport, canale pentru barbati, filme, copii, documentare, lifestyle, teleshopping, hobby, religie si muzica

Distribuie pe social media

By dvbnews