Reprezentantii CNA au aprobat in cursul sedintei de ieri solicitarea venita din partea SC Tralala Studio SRL pentru acordarea unei noi licente audiovizuale pentru programul Tralala Desene Animate.

Tralala Desene Animate va emite atat in format SD cat si HD, zona de difuzare va fi nationala si internationala iar formatul de principiu este tematic – copii. In ceea ce priveste structura de programe, postul va difuza doar productii audiovizuale ale altor producatori iar 80% vor fi programe educative.

Tralala Studio SRL a bugetat din fonduri de 7.313.500 lei pentru perioada 2024 – 2028 si de 5.000.000 lei pentru 2024 – 2026. Investitia in programe este de 2.552.500 lei.
Badan Cristina si Badan Alexandru detin Tralala Studio SRL fiecare avand cate 50% din companie.

Reprezentantul societatii Tralala Studio SRL, Badan Alexandru, a mentionat in sedinta CNA ca Tralala Desene Animate va fi diferit de Tralala in sensul ca postul care deja emite (Tralala) difuzeaza clipuri muzicale in timp ce Tralala Desene Animate va difuza serii de desene animate.

Reprezentantul postului a declarat ca in prezent piata de desene animate este dominata de continut american si ca este greu pentru producatorii europeni sa devina competitivi. De asemenea, continutul difuzat va fi asemanator continutului Fixiki.

Tralala Studio SRL detine si licentele audiovizuale ale altor doua posturi pentru copii, Tralala si LooLoo Kids.
Solicitarea a fost aprobata in unanimitate.

Distribuie pe social media

By dvbnews