Postul de televiziune Nick Jr. si-a schimbat grafica si sigla TV. Aceasta schimbare s-a efectuat ieri in Europa si America Latina si s-a produs inclusiv pe feed-ul localizat din Romania.

Sigla postului Nick Jr. este asemanatoare cu sigla Nickelodeon. Singura grafica care nu a fost schimbata este grafica ident-urilor publicitare.

Nick Jr. este un post de desene animate ce se adreseaza prescolarilor. S-a lansat in Romania in 2015 cand a primit audio in imba romana. Pe acest post, copiii pot urmari serialele Patrula catelusilor, Purcelusa Peppa, Navigam cu Santiago sau Peripetiile lui Paddington.

In curand si posturile Nicktoons si TeenNick vor avea parte de grafica si sigla noua. Reamintim ca Nickelodeon si-a schimbat grafica si sigla in august anul trecut.

Disney Channel, Nick Jr. si Cartoonitoo sunt posturi de televiziune cu licente tematice pentru copii. Aceste canale se afla in pachetele de baza ale celor mai importante societati de cablu, iptv si dth de la noi din tara, cum ar fi Vodafone, Digi, Orange sau Orange Romania Communications.

Distribuie pe social media

By dvbnews