Operatorul de telecomunicatii NextGen a introdus astazi, 22 ianuarie, in grila digitala nationala urmatoarele canale: Discovery HD (pozitia 137), Animal Planet HD (pozitia 138), ID Investigation HD (139), TLC HD (pozitia 160), HGTV HD (161). Aceste canale au intrat pe frecventa 562.

Posturile apartin companiei Warner Bros. Discovery si revin in grila NextGen dupa o lunga perioada de timp de la eliminare. Cele 5 canale au intrat dupa 10 zile de cand NextGen a primit din partea CNA avizul. Reamintim ca la sfarsitul anului 2023 au fost introduse in grila digitala NextGen canalele Eurosport 1 HD si Eurosport 2 HD. Tot in luna decembrie 2023, operatorul a mai facut in grilele sale digitale si analogice urmatoarele modificari:

  • au eliminat de pe digital versiunile SD ale canalelor Viasat Nature si National Geographic Wild SD
  • in grila analogica din Suceava, Tulcea, Bucuresti si Bacau au fost produse urmatoarele modificari/inlocuiri: a iesit Viasat Nature si a intrat in locul sau Viasat History; In Bucuresti, in grila analogica, National Geographic a intrat in locul canalului National Geographic Wild.

Cele 5 canale intrate astazi (Discovery Channel, Animal Planet, ID Investigation, TLC si HGTV) vor imbogati oferta NextGen la categoria documentare, aceste canale acoperind o gama larga de documentare de stiinta, lifestyle, decoratiuni interioare/exterioare si documentare cu si despre animale.

Posturile companiei Warner Bros. Discovery revin in grila NextGen la scurt timp dupa ce aceste canale au reintrat si in grila Orange Romania Communications (fostul Telekom) care este si actionarul companiei NextGen. 

Distribuie pe social media

By dvbnews