Astazi Arcadia TV a devenit Prima Food & Travel, informatie ce a fost actualizata si pe site-ul oficial arcadia-tv.ro. Arcadia TV era detinut de Claudiu Saftoiu, fostul sef TVR si SIE.
Profilul postului Arcadia TV era acelasi cu cel folosit de Prima Food & Travel.

Postul este disponibil in grilele digitale de cablu Digi, Vodafone, Orange, NextGen sau iNES.
Arcadia TV este disponibil si in alte tari iar aceasta modificare a fost operata doar in Romania, in alte tari este disponibil in continuare ArcadiaTV World.

Avand in vedere ca Arcadia TV putea fi vizionat gratuit pe YouTube, in acest moment putem vedea pe canalul YouTube ArcadiaTV noul post Prima Food & Travel. Pe acelasi canal YouTube se pot viziona fluxurile Arcadia TV pentru Slovenia, Polonia, Austria, Germania, Regatul Unit, Turcia, Africa de Sud, India, SUA sau Australia.

Prima Food & Travel a primit licenta audiovizuala din partea CNA in martie 2022 insa reprezentantii postului au solicitat amanarea intrarii in emisie de 2 ori, motivand ca intarzie echipamentele necesare dar si continului necesar.

Grupul Clever detine in Romania licente audiovizuale pentru urmatoarele posturi: Prima TV, Prima News, Prima Sport 1, Prima Sport 2, Prima Sport 3, Prima Sport 4, Prima Sport, Prima 4K, Prima History, Prima Food&Travel, Prima Comedy, Profit News, Nostalgia TV, Agro TV, Medika TV si Cinemaraton.

In Romania putem viziona si urmatoarele posturi care difuzeaza continut de calatorii si gastronomie: TV Paprika, Travel Channel sau Travel Mix.

Distribuie pe social media

By dvbnews