In judetul Arges se va lansa primul canal TV local. In sedinta din 17 septembrie CNA a acordat o licenta locala pentru societatea UTA Media Network SRL. Aceasta societate va detine postul de televiziune PRO Arges TV, care va fi o televiziune generalista ce va emite doar in judetul Arges. UTA Media Network este detinuta si administrata de jurnalistul Iulian Uta si sotia sa. Acesta a mai detinut canalul generalist Profi TV.

In prima faza televiziunea avea alt nume, Astra TV. Printre emisiunile pe care le va difuza PRO Arges TV se numara: PRO HIT (program de muzica), Film artistic, PRO folclor, Chestiuni Argesene, Sport Plus. PRO Arges va emite doar in format HD.

PRO ARGES TV va începe să emită oficial din data de 1 octombrie și, în primă fază, va fi disponibil in retelele de cablu DIGI și ORANGE.

Această nouă inițiativă media vine să completeze oferta audiovizuală din județul Argeș, oferind telespectatorilor o platformă locală pentru a se informa și a se distra, cu o puternică componentă de actualitate și programe de interes general.

PRO ARGEȘ TV intră, așadar, în reteaua UTA MEDIA NETWORK care cuprinde, printre altele, ZIARUL PROFIT, portalul de știri sportive DINSPORT.RO sau platforma dedicată știrilor externe. Site-ul noii televiziuni va deveni a 14-a componenta a retelei UMN care cuprinde site-uri din zona media, imobiliare, publicitate, Horeca sau comerț online.

Distribuie pe social media

By dvbnews