Operatorul de telecomunicatii Orange Romania vine in intampinarea clientilor actuali si potentialilor clienti cu super oferte. Daca acum ceva timp v-am prezentat super oferte la pachetele Orange mobil acum a venit timpul pentru prezentarea ofertelor Orange Romania servicii fixe.

In perioada 13 iunie – 26 august, Orange Romania ofera o reducere de 50% a pretului pentru pachetele fixe tv + internet timp de 6 luni daca este incheiat un contract pe o perioada de 2 ani. Pe langa aceasta oferta, cine achizitioneaza sau prelungeste unul din pachetele Extra Supreme si Premier poate achizitiona diverse device-uri la super pretul de 1 euro.

Orange Romania ofera si televiziune prin satelit insa pachetele de televiziune si internet prin satelit nu au reduceri. Preturile pentru TV prin satelit si internet pornesc de la 57 de lei si pot ajunge la 73 de lei. Din pacate, operatorul vine si cu 3 informatii mai putin bune pentru abonati. Dupa ce au absorbit Orange Romania Communications, Orange Romania se pregateste sa inchida alte trei servicii care au apartinut companiei Orange Romania Communications.

Intr-o viitoare sedinta CNA, Orange Romania va instiinta Consiliul ca vor inchide canalele Orange Sport din 30 iunie, serviciul IPTV (clientii IPTV vor fi trecuti pe cablu digital iar echipamentele IPTV vor trebui inapoiate companiei) si serviciul DTH care a apartinut companiei Orange Communications. Acum ceva timp, unele canale de pe satelit au fost mutate de pe un TP pe altul.

Distribuie pe social media

By dvbnews