Zoom Vision SRL a solicitat CNA-ului o licenta pentru postul de televiziune TeleMondo, ce se dorea a fi o televiziune de filme romanesti clasice pe stilul Cinemaraton. CNA a respins solicitarea pe motiv ca sunt prea multe televiziuni de filme si seriale, 18 mai exact, si ca TeleMondo nu vine cu nimic special fata de celelalte televiziuni de filme.

A doua solicitare similara a venit din partea societatii Studio Patru TV SRL pentru 4 TV, un post generalist. Postul apartinea familiei Calina (Calin Andreea Georgiana), fiica lui Dan Calina, consilier la Primaria Sector 4 Bucuresti. Si aceasta solicitare a fost respinsa pe motiv ca proiectul si finantarea nu sunt realiste. CNA a considerat ca finantarea de 50.000 de euro si proiectul nu faceau fata cu celelalte canale generaliste aflate pe piata.

A treia solicitare de acordare de licenta a venit din partea societatii Zece Music SRL care a solicitat licenta pentru 10 TV. Postul se dorea a fi unul tematic – educatie / divertisment pentru copii si tineret. Printre actionarii 10 TV se afla Viorica Iurascu (50% din actiuni), o cantareata de muzica populara care detine o scoala arte iar elevii acelei scoli erau cei care asigurau o parte din continutul televiziunii.

Distribuie pe social media

By dvbnews