Dupa modificarea grilei digitale, Digi a facut pe 26 aprilie cateva modificari si in grila analogica. Pe langa aceste modificari, o parte din grila a fost rearanjata. In acest material vom detalia aceste modificari.

Din grila analogica au iesit canalele TV Paprika (postul apartine companiei AMC Networks si are licenta tematica gastronomie), Diva (apartine companiei NBC Universal si are licenta tematica filme), Prima Sport 1 (apartine grupului Clever Media si are licenta tematica sport) si Taraf TV (are licenta tematica muzica de petrecere). Aceste canale au fost inlocuite cu urmatoarele posturi:

  • TV Paprika a fost inlocuit de  Kanal D2, acesta a fost pus pe pozitia 20, la generaliste
  • Prima Sport 1 a fost inlocuit cu TVR Sport, acesta a intrat pe primele locuri din grila, la categoria sport
  • Diva a fost inlocuit cu AMC, acesta a intrat la categoria de programe filme
  • Taraf TV a fost inlocuit cu TVR Folclor

In ceea ce priveste alte modificari, Acasa TV a fost introdus la categoria generalist. Transilvania TV are ecran negru, are doar sonor.
TVR Sport HD a primit EPG si teletext.

Pe platforma de streaming Digi Online au intrat de ieri canalele SkyShowTime 1 HD si SkyShowTime 2 HD la categoria filme. Daca pe cablu cele doua posturi pot fi urmarite de abonatii care au in contract bifat cablu digital si au un smartcam, pe Digi Online cele 2 posturi sunt la liber, adica daca un abonat are in contract bifat abonamentul analog dar are si Digi Online activata, atunci poate viziona cele 2 canale de filme.

Distribuie pe social media

By dvbnews