Piata media din Romania se va imbogati cu inca doua televiziuni de filme, SkyShowTime 1 si SkyShowTime 2. Aceste televiziuni vor fi oferite in sistemul pay TV asemanator pachetului Maxpak. Iata ce se stie pana in acest moment despre aceste 2 televiziuni.

Consiliul National al Audiovizualului a fost notificat saptamana trecuta de intentia celor de la Paramount Network de a lansa in Romania televiziunile SkyShowTime 1 si SkyShowTime 2. Intentia reprezentantilor Paramount Network de a lansa doua televiziuni liniare de filme marca Sky a fost vehiculata inca din 2022 cand Paramount Network a anuntat lansarea platformei SkyShowTime pe piata Europeana.

Canalele SkyShowTime s-au lansat in Spania pe 15 ianuarie anul acesta. Tarile unde s-au lansat prima data cele 2 canale au fost Suedia, Danemarca, Finlanda si Norvegia. In aceste tari, cele 2 canale au inlocuit posturile Paramount+ Series si Paramount+ Movies. Canalele SkyShowtime nu vor difuza reclame.

Posturile SkyShowTime 1 si SkyShowTime 2 se vor lansa in Romania

SkyShowTime 1 va difuza filme si seriale de la Paramount Pictures, ShowTime si Peacock. SkyShowTime 2 va difuza filme si seriale de la: Universal Pictures, Paramount+ si Sky. Cele doua canale vor difuza filme si seriale TV preluate de pe platforma online SkyShowTime la scurt timp dupa ce productiile au premiera online.

Distribuie pe social media

By dvbnews