Orange Romania Communications a decis sa inchida cele 4 canale de sport pe care le detineau. Orange Sport 1, Orange Sport 2, Orange Sport 3 si Orange Sport 4 se vor inchide din 30 iunie, de cand se inchid sezoanele 2023-2024 ale competitiilor sportive pe care Orange Sport le detine.

Zilele trecute, angajatii Orange Sport au primit o instiintare de inchidere a colaborarii cu Orange Sport. Reamintim ca de cativa ani posturile Orange Sport erau admininistrate de Clever Media Network, companie care detine posturile Prima Sport.

Reprezentantii Orange Romania Communications au declarat ca Orange ofera acces la cel mai bun continut sportiv prin intermediul canalelor Orange Sport si Prima Sport. Incepand cu sezonul 2024-2025, clientii Orange vor continua sa aiba acces la cele mai indragite competitii prin intermediul celor 5 canale Prima Sport oferite.

Canalele de sport care se vor inchide din 30 iunie s-au lansat acum 14 ani sub numele de Dolce Sport / Telekom Sport iar din 2022 de cand compania de cablu Telekom servicii fixe si-a schimbat numele in Orange Romania Communications si a fost preluata de Orange Romania, posturile s-au redenumit Orange Sport.

Canalele Orange Sport se afla in prezent in grilele operatorilor Orange Romania Communications, Orange Romania si NextGen. Se pare ca inchiderea posturilor Orange Sport este primul pas facut de Orange Romania in absorbirea companiei Orange Romania Communications si crearea unei singure entitati sub numele Orange Romania.

Update 01.07.2024: Posturile Orange Sport au fost inchise;

Distribuie pe social media

By dvbnews